Hirdetés

fodrasz.lap.hu / Fodrászok

Fodrászok

Férfi fodrászat a VIII. ker. Bródy S. utcában.

kreatív fodrász

fodrász, sminkes

Szolnoki kisvállalkozásunk fodrászattal, műkörömépítéssel, kozmetikai tevékenységgel is foglalkozik a Primadonna Szépségszalonon belül. A fodrászaton belül női, férfi, gyermek hajvágás és egyéb hajkezelési szolgáltatások elérhetőek a lehetőségek teljes palettáján; továbbá tanácsadás, hajkezelési termék ajánló, modellképek készítése, egyedi elképzelések és esküvői frizurák megvalósítása.

hajvágás, hajfestés, hajhosszabbítás

smink és frizura, egyéni stílus kialakítása

Hajhosszabbítás és kapcsolódó szépőségszolgáltatás háznál

Fodrászat

hajfelvarrás,afrófonás

Cselényi Viktória fodrász bemutatkozása és a szalon bemutatása, galéria.

Extrém Trendi Szolid Elegáns frizurákat kreálok személyreszabottan, reális árakon!

Deák Éva vagyok. Női,férfi,gyerek fodrász. Budapest és környéke-házhoz jár.Szívesen állok rendelkezésére-kérem érdeklődjön.

kreatív fodrász

Hajfelvarrás, hajfonás, nöi-, férfi fodrászat

Fodrászat Erzsébeten

Akár szolíd vagy extrém hajat szeretnél, gyere el hozzám és megcsinálom a hozzád illő frizurát. Hajvágás úgy, ami Te vagy! Olyan leszel amilyen szeretnél, ha nincs ötleted, segítek. A lényeg az, hogy másnap mikor felkelsz, olyan legyen a hajad, mint mikor elmentél, hajlakk helyett ügyesen használom az ollót.

Trendi és extrém női-férfi frizurák csak Neked!

Prémium minőségű hajhosszabbítás: hüvelyes és Bellargo hajhosszabbítás, keratinlapos és mikrogyűrűzéses hajhosszabbítás, hajfelvarrás, Infralight Technológia, brazil keratinos hajkiegyenesítés. Prémium minőségű osztályozott európai haj értékesítés a natúr szőkétől a sötét barnáig. EUHAJ Hajstúdió, Farkas Mónika - 14 éves szakmai tapasztalat.

Kistarcsai Wellness Fodrászat

Kondorosi Ákos - Férfi hajvágás

Fodó Gyöngyi

Színvonalas munka, minőségi anyagokkal, jó áron a XII.-ik kerületben.

Az Ön személyiségét a legelőnyösebb formában bemutató új frizura kialakításával, akciókkal és meglepetésekkel várom Budapest XI., a Tétényi út - Bartók Béla út kereszteződésében található családias hangulatú fodrász szalonban. Amit egy új frizura adhat Önnek: vonzó, magabiztos megjelenés. Legyen Öné az elismerés! Fodrász Marika + 36-30-613-7610

Fodrász Újpesten

Gärtner Ágnes fodrász

Szépségszalon Pesterzsébeten

HairbyTibi a fodrászok fodrásza Angyalföld szívében.

Házhozjáró fodrász - Vágvölgyi Éva

Professzionális szolgáltatás minden nem és korosztály számára a 13. kerületben! Ha minőségre vágyik ésszerű áron, akkor a lehető legjobb helyen jár! A klasszikus eljárásoktól a legmodernebb kezelésekig mindenben otthon vagyok, legyen az hölgyeknek, férfia

A Lőver Fodrászat tulajdonosa és mester fodrásza, Horváth Gabriella. Törekedik arra, hogy csak természetes alapú szereket használjon. A fodrászat Sopronban a Lőver Uszoda bejáratánál található. A honlapon egyre bővülő frizura "kollekció" látható, profi fotósok képein. Szeretettel várja visszatérő és leendő vendégeit!

Jere Gizella mesterfodrász Tatabánya

Ez a fodrászat egy Újpesten müködő fodrászat

Koltai szépségszalon

Kovács Barbara | Női,- férfi- és gyermek fodrász

Kószóné Kovács Gabriella férfi-női-gyermek fodrász

K. Papp Andrea - Natural Hajszalon, Mosonmagyaróvár

Széleskörű szalon és filmes fodrász tapasztalattal gyönyörű frizurát készítünk Önnek! Bejelentkezés: +36-70-602-5303

Ledó Márta Férfi fodrász

Fodrász

Lukács Emi fodrász

www.lukovicsfrufru.hu

Márkus Ari mesterfodrász honlapja

Fodrász

Milló Krisztina

Izabella Női-Férfi Fodrászat kedvező árakkal Gödöllőn

Fodrászat, skaldiagnosztika, hajgyógyászat

Nánássy Csilla

fodrász

fodrász,sminkes,kozmetikus

Debrecenben fodrász készít igényes és tartós raszta frizurát egy exkluzív szalonban

női- , férfi fodrász az Operánál

Salamon Éva fodrász Szerb utca 17.

Szabó Andrea honlapja,fodrász Zuglóban

Egyedi stílust harmonikus megjelenést ajánlok minden korosztály számára, a Belváros szívében.Számos ingyenes szolgáltatás mellett a Korrekt árakból most egyszeri alkalommal 20% ENGEDMÉNYT biztosítok. Magas szakmai színvonal,udvarias előzékeny kiszolgálás... Szeretettel várom.Szigeti Anita. 06 20 99 39 269

Székesfehérvári fodrász

1123 Budapest Ráth György u. 10.

Kispesti Fodrászat

Fodrászat, masszázs, kozmetika, pedikűr-manikűr, tornaórák, pilates, jóga

Mesterfodrász Budapesten, a XII. kerületben, a MOM Parknál. Személyre szabott frizurák, kreatív hajvágás, hajformázás, stílustanácsadás. Legújabb divat szerinti hajfestések minőségi anyagokkal. Hajvágás, amely akár 3 hónapig is tartja a formáját. Megbízható, minőségi szolgáltatás, és egy kis plusz a mindennapi megjelenésbe!

Szeretettel várok minden szépülni vágyót Budapest szívében, egy családias hangulatú szalonban. Professzionális anyagok felhasználásával, szakmai hozzáértéssel és odaadással, barátságos árakkal!!! Mindig naprakészen a legújabb anyagokkal, technikákkal, divat frizurákkal!!! Szépülj Velem! Budapest V.ker.

Varga Anita /Pécs/

Női - férfi fodrász - hajhosszabbítás

Várkonyi Szilvia - Budapest. Női, férfi és gyerek hajvágás, festés, melírozás, szárítás, konty készítés

női, férfi, gyerek fodrász, alkalmi és esküvői frizurák, konty fésülése

Várom kedves vendégeimet!

Máté Edina fodrász a Spirit Sun Szépségszalonban minőségi szolgáltatásokkal és kedvező árakkal kortól függetlenül várja a kedves szépülni vágyó hölgy és férfivendégeit egyaránt. A szalonban a vendégeket előzetes bejelentkezés alapján tudja fogadni. Ezzel kapcsolatosan bővebb információt és árlistát a weboldalon lehet megtekinteni. Várunk Minden Kedves Új és Régi Vendéget Szeretettel!

Egy családias, fiatalos szalonba várom a szépülni vágyó vendégeimet. Könnyen kezelhető, egyszerűen elkészíthető frizurákat készítek nőknek, férfiaknak és gyerekeknek egyaránt. Fontos számomra, hogy szép és jó munkát adjak ki a kezemből, és figyelek arra is, hogy kedvező áraim mindenki számára elérhetőek legyenek. Hajvágás, festés, melír, dauer kedvező, olcsó áron. Professzionális termékekkel dol

Tisztelt szerkesztőség! 20 éve foglalkozom fodrászattal, a Belvárosban dolgozom, sokszor szerepelek versenyeken és oktatással is foglalkozom, honlapomra nemsokára új fotók kerülnek fel és egy hajhosszabbítással kapcsolatos tanfolyamot is szeretnék indítani a fentiek alapján kérem honlapom megjelenítését Üdvözlettel: Viegas Adrienn

A belvárosban, a Nyugati pályaudvar közelében, a GEDEON BÁCSI szalon fodrászatában várja női, férfi és gyermek vendégeit Tenci, a fodrász. Tencinél a szakértelem mellett a kedvesség és a jó hangulat is garantált. Tenci a legkorszerűbb eszközökkel és anyagokkal végzi a munkáját. Kizárólag professzionális termékekkel dolgozik. A haj szerkezetének megóvásában egyedülálló JOICO hajfestékkel fest, emel

Szabó Natália női férfi gyermek fodrász! Várok minden kedves vendéget az oldalon feltüntetett helyszíneken akár egyedi időpont egyeztetés alapján. Vállalom hétköznapi és alkalmi frizurák készítését is. Telefonon bejelentkezés szükséges. Állandó akciókkal várom meglévő és leendő ügyfeleimet. Különleges szolgáltatás a gyümölcssavas dauer, mely kíméletes és természetes.

Női-, férfi-, gyermek fodrász, hajhosszabbítás, hajsimítás,, hajszerkezet javítás. Számomra az elsődleges szempont a vendég elégedettsége! Az Ő elképzelésüket igyekszem megvalósítani munkáim során, miközben próbálom a saját ötleteimet is beleszőni miközben tanácsokkal látom el őket. Igyekszem a legújabb technikákkal és a legújabb minőségű anyagokkal dolgozni!

Urbán Edina vagyok fodrász. A szakma figyelemmel kísérése mellett, különböző képzések keretében folyamatosan fejlesztem magam. Célom hogy a hozzám érkező vendégek mindig maximális elégedettséggel távozzanak, legyen szó egy hagyományos, vagy akár extrém frizuráról. Szalonunkban, Gödöllő belvárosában, vendégeinknek a tökéletes külső elérése mellett pihenésre, feltöltődésre is van lehetőségük.

Új hajszín vagy új frizura? Látogass el belvárosi fodrászatunkba! Tehetséges férfi fodrász korrekt árakkal vár Budapesten, a VII. kerületben. Specialitások: női és férfi frizura készítés, hajvágás, egyedi színkeverés, ombre hajfestés, melírozás és hajhosszabbítás. Gyere hozzánk, ha profi frizurát szeretnél barátságos áron!

Meghatározás:

fodrász oldalak

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Fodrászok
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés